Dalton Kindcentrum Marimba.

Welkom bij groep 1-2b,

Wij hebben een gezellige, fijne klas met heel veel vriendjes en vriendinnetjes. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is Juf Janne in de klas en op dinsdag juf Anke. 

Iedere dag beginnen we met de inloop en daarna starten we in de kring. Daar luisteren we naar verhalen, spelen we spelletjes, zingen we liedjes en leren we van en met elkaar. Ook gaan we iedere dag buiten spelen en soms ook naar de gymzaal. Op maandag krijgen wij gymles van meester Menko. Samen bewegen vinden wij erg leuk. In de klas hebben we verschillende hoeken, zoals de bouwhoek, de techniekhoek, de themahoek, de rekenhoek, de taalhoek en het atelier. In deze hoeken spelen we en krijgen we soms ook opdrachten, passend bij een thema. Ook spelen wij op het speelleerplein. Hier zorgen wij samen voor een rijke themahoek.

Elke dag eten we fruit in de kring en op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag lunchen we ook op school.

Via Klasbord houden we u via de tijdlijn op de hoogte met verslagjes en foto's. Bij mededelingen en berichten vindt u verdere informatie die gedeeld wordt met de groep. Ook kunt u ons via deze app bereiken door een bericht te sturen.

Blijven jullie ons een beetje volgen? Gezellig!

 

Groetjes van ons allemaal!

Contact

Kindcentrum Marimba
Steenovenstraat 2

5402 HM  Uden
Tel: 0413-330165

e: w.vandeijne@kiemuden.nl

www.kcmarimba.nl

-
communicatie verloopt via Klasbord-app
de schoolcode is pcmarimba
meer info via de groepsleerkracht

Schooltijden:

ma. - di. - do. -vr.
08:30 - 14:15
wo:
8:30 - 12:30

Routeplanner >

Foto

Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement