Dalton Kindcentrum Marimba.

Onze kinderen nemen dagelijks deel aan het drukke verkeer. Wij proberen een bijdrage te leveren om deze deelname zo veilig mogelijk te laten verlopen.
DE VERKEERSOUDERS van Marimba:
Karin van Lankvelt
Lennie van den Heuvel
Sandra van den Berg
Namens het team: Ischa van de Burgt​Wij werken samen met Veilig Verkeer Nederland aan een veilige verkeerssituatie in- en rondom onze school. Dit houdt in, dat wij 6x per jaar met verkeersouders van andere scholen uit Uden, Volkel en Odiliapeel vergaderen. We bespreken dan de geplande landelijke acties, wisselen informatie uit en evalueren het hele gebeuren. De landelijke acties zijn:

Augustus: De scholen zijn weer begonnen
September: Autoloze Schooldag
November: Laat je zien (fietsverlichting)
Maart: Dode hoek project (vrachtwagens)
April: Verkeersexamen groep 7

Marimba heeft sinds 2004 het Brabant Veiligheids Label (BVL). Hiervoor moet de school naast het uitvoeren van de landelijke akties, voldoen aan verkeersveiligheidseisen in- en rondom school. Denk hierbij aan dingen als verkeerslessen in alle klassen en het in praktijk oefenen buiten. Specifiek voor de onderbouw kan dit zijn: Oversteken, oefenen met de fiets op het schoolplein e.d.. Voor de bovenbouw: Fietsparcours op het schoolplein en door de wijk, verkeersborden ontwerpen e.d.. Wij als Verkeerscommissie bedenken en voeren deze aktiviteiten zelf uit. Alles gaat in goed overleg met de leerkrachten. Elk jaar opnieuw wordt beoordeeld of we nog aan de BVL eisen voldoen. ​

​De Verkeerscommissie.

Verkeersregels rondom school

Beste ouders, verzorgers en andere afhalers/brengers van de kinderen.
Om onze kinderen zo veilig mogelijk naar school te brengen het verzoek om u aan onder staande regels te houden. Geeft u deze s.v.p. ook door aan oppas die u kind(eren) regelmatig van of naar school brengt.

  • Bij de gele lijnen mag niet gestopt of geparkeerd worden.

  • Het verzoek is om de Steenovenstraat via de Heinsbergenstraat in te rijden, en dit als eenrichtingsweg te beschouwen, zodat er zo min mogelijk auto’s elkaar hoeven te passeren.

  • Voor de ouders die hun kind snel weg willen brengen is er een kiss en go strook. Deze is VOOR de drempel in de Steenovenstraat. Dus graag uw kind(eren) daar af zetten en meteen door te rijden zodat het overige verkeer er zo min mogelijk hinder van heeft.

  • Uiteraard is het verzoek om uw snelheid te matigen.

 

 

 

  

Contact

Kindcentrum Marimba
Steenovenstraat 2

5402 HM  Uden
Tel: 0413-330165

e: w.vandeijne@kiemuden.nl

www.kcmarimba.nl

-
communicatie verloopt via Klasbord-app
de schoolcode is pcmarimba
meer info via de groepsleerkracht

Schooltijden:

ma. - di. - do. -vr.
08:30 - 14:15
wo:
8:30 - 12:30

Routeplanner >

Foto

Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links Privacy statement