Dalton Kindcentrum Marimba.

Beste ouders en kinderen,
Welkom op de groepspagina van groep 7-8!!Groep 7-8 bestaat uit 26 kinderen, 10 kinderen in groep 8 en 16 kinderen in groep 7.
Meester Ischa (i.vandeburgt@kiemuden.nl) is er op alle dagen. En op maandag en dinsdag is Juffrouw Lieke (3de jaars pabo) ook in de klas aanwezig.

In groep 7-8 zijn we natuurlijk bezig met veel vakken en hebben regelmatig verschillende activiteiten. Rekenen, taal/spelling en  begrijpend lezen zijn de hoofdvakken. Maar ook wereld oriënterende vakken (aardrijkskunde, geschiedenis en natuurkunde), gym, muziek, Engels, Blits (=informatieverwerking), stil en voor lezen, verkeer en schrijven staan op het dagelijkse lesrooster. Ook creatief komt aan bod door tekenen en wekelijks met groep 4 t/m 8 een creatief uurtje te hebben.

Een belangrijk onderdeel is de weektaak, waarin al deze vakken aanbod komen en waarin de kinderen dit zelf inplannen en proberen af te krijgen in één week. Om te oefenen voor de overstap naar de middelbare school en om de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid te oefenen, doe we dit door gebruik te maken van een eigen agenda.

Alle kinderen doen een boekbespreking en een spreekbeurt. Voor de groep 8 kinderen zal dit zijn door te kiezen uit een lijst met wat lastigere onderwerpen. 

De kinderen werken zelfstandig of samen aan de opdrachten. Ze leren daardoor verantwoordelijkheid nemen, zelfstandigheid ontwikkelen, samenwerken en reflecteren. 

Onze gymles is op donderdag van 12.45 tot 14.15 uur.

Foto's van verschillende activiteiten zullen regelmatig geplaatst worden in Schoolwapps, waar ouders een inlog van hebben. Ook zal daar de agenda worden bijgehouden.
Deze omgeving is alleen zichtbaar voor de ouders van onze groep en zo voldoen we dus aan de AVG regels.

Groetjes van ons allemaal!

Contact

Kindcentrum Marimba
Steenovenstraat 2

5402 HM  Uden
Tel: 0413-330165

e: w.vandeijne@kiemuden.nl

www.kcmarimba.nl


Schooltijden:

ma. - di. - do. -vr.
08:30 - 14:30


wo:
8:30 - 12:30

Op vrijdagmiddag vanaf 12:00 is groep 1-2 vrij

Routeplanner >

Agenda

No events to display.
Jaaragenda >

Foto

Meer foto's >
Sitemap | Disclaimer | Links